Acties

Hairstudio BlitzzZ ook in 2016 weer een succes op de braderie van Gennep!

Op zondag 8 mei 2016 heeft Hairstudio BlitzzZ weer flink uitgepakt op de braderie van Gennep. Naast deelname aan een prachtige modeshow, in samenwerking met Shoeby Fashion, was er ook weer volop aandacht voor Stichting Haarwensen. Dit jaar is weer € 125,- opgehaald tijdens de braderie, dit bedrag is volledig aan Stichting Haarwensen gedoneerd. Waar we natuurlijk super trots op zijn! Het is heerlijk een mooi doel zoals Stichting Haarwensen te mogen steunen.
Lees hier het complete verslag van de actie tijdens de Braderie Gennep 2016.


 


 


Hairstudio BlitzzZ schenkt € 300,- aan Stichting Haarwensen!

Tijdens de braderie in Gennep op zondag 17 mei heeft hairstudio BlitzzZ zich ingezet voor Haarwensen. Iedereen die zijn of haar haren wilde laten doen kon voor een klein bedrag terecht bij de enthousiaste kappers. De helft van dit bedrag werd gedoneerd aan Haarwensen. Maar dat is nog niet alles, de actie ging door. Van elke knipbeurt in de studio werd tot en met 31 mei tevens 10% van de opbrengsten geschonken aan Haarwensen.
In totaal heeft het team van Hairstudio BlitzzZ een bedrag van € 300,- opgehaald. Een bedrag waar ook Stichting Haarwensen ontzettend trots op is!


 


 

Hairstudio BlitzzZ, in Venlo al ruim 5 jaar een begrip, komt naar Gennep!

** LET OP actie is niet meer geldig**

 

Om dit te vieren hebben wij een spectaculaire openingsactie!
Maak in augustus een knipafspraak en ontvang direct 25% korting op deze knipbeurt. Tevens ontvang je direct een bon met 50% korting op je volgende knipafspraak in september of oktober.

Maar dat is nog niet alles. Maak je in deze actieperiode (augustus t/m oktober) een kleurafspraak? Dan is je knipbeurt zelfs geheel gratis!

  • De kortingsbonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten
  • De bonnen zijn niet overdraagbaar aan derden
  • Korting is alleen geldig voor knipbeurt en niet te gebruiken op andere behandelingen of producten
  • Niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen
  • De actieperiode loopt van augustus t/m oktober

Like en volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle actuele acties!